Return to Dokumentumok

Ideiglenes felvételi jegyzék

A 2015/2016-es tanévben induló kilencedik évfolyamok

ideiglenes felvételi jegyzéke

Tisztelt Szülők, kedves felvételiző Diákok!

A felvételi jegyzék megtekintése előtt kérjük olvassák el az alábbi igazgatói tájékoztatót, mely segítséget nyújt az információk értelmezéséhez.

Az ideiglenes felvételi jegyzék a hozzánk pályázó összes tanuló eredményét tartalmazza minden osztályban, szakmacsoportban, ahova jelentkezett. A pontszámok és a sorrend tájékoztatást nyújt, de a helyezési szám még sokat változhat, hiszen a felvételi döntéskor kiesnek mindazok, akiket másik osztályba, tagozatra veszünk fel, illetve akik másik iskolába kerülnek be, tehát egy adott listában egy tanuló sok, akár több tíz hellyel is előbbre kerülhet. A jelenleginél tisztább képre csak április 19. után számíthatunk, ekkor kapjuk meg a győri központtól az egyeztetett, végleges felvételi jegyzéket. Addig mindenki megértő türelmét kérjük.

A 20/2012. (VIII.31.) EMMI rendelet 13. 40. § (1.) alapján “A nyilvánosságra hozott jegyzékben a jelentkező az oktatási azonosító számával szerepel, egyéb személyes adatai nélkül. Ha a jelentkező a jelentkezési lapján kérte, hogy a felvételi jegyzékben jelige alkalmazásával szerepeltessék, akkor a középfokú iskola az oktatási azonosító szám helyett a jelentkező jeligéjét tünteti fel.”

Határidők a felvételi eljárásban

Határidők a felvételi eljárásban

Az ideiglenes felvételi jegyzék megtekinthető az iskolában és honlapunkon (www.ntszki.hu):

2015. március 11.
Módosítási lehetőség az általános iskolában: 2015. március 16-17.
Végleges felvételi jegyzék: 2015. április 17.
Az iskola értesíti a tanulót a döntésről: 2015. április 24.
Fellebbezési lehetőség: két hét
Rendkívüli felvételi eljárás lehetősége: 2015. május 4-től

 

 

 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?